Diensten

RDW-erkend-logo-1024x397

APK Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Deze keuring is verplicht voor auto’s vanaf 3 jaar oud en dient jaarlijks uitgevoerd te worden. Autoservice De Zilverkamp is een door RDW erkend APK-bedrijf die deze keuring voor u mag uitvoeren. Wij kunnen dit ook nog eens tegen een scherp tarief van € 39,99!

Bandenservice

Banden zijn de meest slijtage gevoelige onderdelen van uw auto. Het is dan ook zaak deze regelmatig te controleren en te zorgen dat u altijd veilig op weg gaat. Bij Autoservice De Zilverkamp kunt u terecht voor:
* Controle van uw bandenspanning;
* Montage en aanschaf van uw zomer- en winterbanden;
* Bandenwissel en bandenopslag;
* Balanceren en uitlijnen van uw banden;
 
 
tire_rim_car
Mechanic man repairing car

Onderhoud en Reparatie

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u altijd veilig op weg kunt. Voor vakkundig auto-onderhoud bent u bij Autoservice De Zilverkamp aan het juiste adres! Wij verzorgen zowel grote als kleine beurten voor uw auto, zodat uw auto altijd in topconditie blijft!

Naast het reguliere onderhoud is het altijd mogelijk dat u pech krijgt of dat er onderdelen aan de auto stuk gaan. Wij begrijpen dat u dan het liefst zo snel mogelijk geholpen wilt worden en dat de kapotte onderdelen hierbij moeten worden gerepareerd of vervangen. In deze situaties staat Autoservice De Zilverkamp voor u klaar en helpt u zo snel mogelijk weer veilig op pad.

Vervangend vervoer

Wanneer uw auto bij ons in onderhoud is proberen wij u altijd zo snel mogelijk te helpen. Tijdens de onderhoudsbeurt of reparatiewerkzaamheden zit u tijdelijk zonder auto. Het kan zijn dat u uw auto niet kan missen. In dit geval denken wij graag met u mee in een passende oplossing, zodat u niet in de problemen komt wanneer uw auto bij ons in de garage staat.  Voor de voorwaarden en mogelijkheden kunt u terecht bij onze monteur.
 
adult-automotive-blur-13861
reparing-791413_960_720

Pechhulp

Mocht u met pech langs de weg komen staan, dan kunt u gebruik maken van onze pechhulp service. Ook als uw geen klant van ons bent helpen wij u graag. Wij streven erna u direct te helpen, onafhankelijk van de locatie waar u zich bevindt. U kunt ons bereiken op ons vaste nummer: